Slike na platnu ikone

Štampa ikona na kanvas platnu

Slike ikona na kanvas platnu mogu biti lep poklon vama bitnim ljudima. Štampa ikona na platnu kao poklon za slave su takodje jedna od opcija koje vam naša štamparija može ponuditi. Ikone, odnosno slike ikona koje se nalaze u našoj ponudi pogodne su za štampu na kanvas platnu, a možemo ih u zavisnosti od toga da li slika to dozvoljava izraditi iz više delova. Slike ikona koje se ne nalaz ne na našem sajtu, takodje se mogu odštampati kao slika ikone na kanvas platnu, samo ako sama slika to dozvoljava, odnosno ako kvalitet te slike dozvoljava manipulaciju u promeni veličine. Kako veličinu slike ikone, tako možete po vašoj želji odabrati i model slike . Detaljnije o oblicima slike na platnu možete pogledati na stranici oblik slike na platnu

Adekvatne slike ikona za štampu na platnu

Odabir adekvatnih slika ikona za štampu na kanvas platnu ne sumnjivo možete pronaći  na našem sajtu. Već smo naglasili da sve slike koje se nalaze u našoj ponudi slika za štampu na platnu unapred su predodredjene i adekvatne za štampu na kanvas platnu. Isto tako smo u mogućnosti da slike koje vi nama dostavite pokušamo od nje da napravimo adekvatnu sliku za štampu na platnu. Pošaljite nam sliku ikone kako bi smo je izradili na platnu.

Kako poručiti sliku ikone na platnu?

Poručivanje slike ikona na platnu je veoma jednostavan proces. Odaberete apstraktnu sliku ikone iz naše galerije slika ili nam pošaljete vašu, zatim model – oblik slike, koji možete pogledati na stranici oblici slika i pošaljete nam sve te detalje. Kao što smo već pomenuli slike koje se ne nalaze na našem sajtu su predefinisane za izradu slike na kanvas platnu. Nakon izrade slike, kontaktiramo vas i dogovaramo se oko preuzimanja ili slanja preko kurirskih službi. Bitna stvar da napomenemo ako šaljete sliku preko mail-a, obavezno ostavite i kontakt telefon!

Način izrade i štampe slike ikone na platnu?

Proces pravljenja slike na platnu je dosta jednostavan. Slika koja se izabere za štampu, digitalnom štampom se prenosi na kanvas platno. Kada se slika odštampa zateže se na unapred napravljen blind ram. U odnosu na veličinu slike bira se i debljina rama, što je slika veća i debljina rama se uvećava.

Cena štampe slike na platnu ikone

Cene slika na platnu odredjuju se po dimenziji, količine i obliku slike. Što se motiva tiče cene se ne menjaju, bez obzira da li je poruičujete iz naše galerije ili šaljete vašu sliku. Detaljnije o ceni slika na platnu možete pogledati na stanici cene slika na platnu.

Ostali motivi za štampu slike na platnu

Pored ikona u ponudi se nalaze još jako veliki izbor ostalih motiva za štampu slika na kanvas platnu. Izrada apstraktnih slika na platnuštampa slika na platnu sa motivima prirode, štampa slika na platnu mostovi, izrada 3d slika na platnu, štampa slika na platnu portreti, štampa slike na platnu sa dečijim motivima, štampa slika na platnu gradovi, izrada slika na platnu sa životinjama, štampa n aplatnu svemirštampa sportskih slika na platnu, muzičke slike na platnu, štampa slike na platnu Beograd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt