SLIKE NA PLATNU

Štampa slika na kanvas-slikarskom platnu je delatnost kojom se naša firma profesionalno bavi. Slike na platnu vam možemo odštampati iz više delova u skladu sa vašim željama. Ako imate neku sliku koju bi ste želeli da je odštampate na platnu, slike sa putovanja, slike svojih dragih osoba, reprodukciju umetničkih dela, apstraktnih motiva… možete nam poslati kako bi je odštampali u obliku po vašoj želji. Takodje vam možemo ponuditi slike na platnu iz naše galerije, koje su predefinisane za izradu raznih oblika i veličina. Potrebno je samo da nas kontaktirate ili pošaljete poruku, kako bi se dogovorili .

Proces štampe slike na platnu

Da bi se odštampala slika na platnu potrebno je pre svega izabrati željeni motiv. Nako odabira motiva za štampu na platnu kreće se u proces izrade. Poterbno je definisati dimenzije platna, kako bi slike na platnu prilagodile ramu. Blind ram se sastoji od drvenih daščica dimenzije 2cmx2cm ili 3cmx3cm u zavisnosti od površine, odnosno dimenzije željene slike na platnu. Kada se slika odštampa, zateže se na prethodno napravljen blind ram. Nakon zatezanja slika je spremna za iporuku na vašu adresu.

Odabir motiva za štampu slike na platnu

Da bi ste odabrali motiv, odnosno sliku za štampu na platnu, potrebno je da otvorite željeni motiv i potvrdite broj slike i željeni motiv. U slučaju da želite da odaberete neku od fotografija za štampu na kanvas platnu , na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa slika na platnu životine, štampa slika na platnu priroda, štampa slika na platnu svemir,  štampa slika na platnu dečijih motiva, štampa slika na platnu apstraktnih motiva, štampa slika na platnu umetničkih dela… Ako kojim slučajem želite da odštampate sliku koja se ne nalazi na našem sajtu, pošaljite je putem mail-a, viber-a ili whatsapp-a, kako bi je prilagodili dimenzijama za štampu slike na platnu.

Želite poseban dizajn za štampu na platnu?

Štamparija CANVAS ima dugogodišnje iskustvo u izradi slika na platnu. Naš tim grafičkih dizajnera se do sada susretao sa mnogim željama klijenata, stoga vam možeme ponuditi razne ideje koje bi zadovoljile vaše potrebe. Kontaktirajte nas i predočite nam vaše zahteve.

Odabir slika na kanvas platnu za hotele

Slike na kanvas platnu su savršen detalj deta koji upotpunjuje izgled hotelske sobe ili holova. Više o slikama za hotele možete pogledati na stranici slike na kanvas platnu za hotele.

Odabir slika na kanvas platnu za restorane

Suptilno ulepšavanje enterijera je detalj koji će postići slika na kanvas platnu. U ponudi imamo veli izbr slika za restorane i druge ugostiteljske objekte. Više o slikama ze restorane i ugostiteljske objekte možete pogledati na starnici slike na kanvas platnu za restorane.

Slike na kanvas platnu za kancelarijske prostore

Vaš radni prostor možete učiniti zanimljivijim, prijatnijim i toplijim za rad  sa nekim od slika na platnu koje smo izdvojili za vas. Takođe možete vaš radni prostor upotpuniti i sa vašim predlozima za  štampu slike na platnu.

Slike na platnu za dnevnu sobu

Dnevni boravak je prostor u kom provodimo najveći deo dana sa svojim dragim osobama. Slike na platnu bi mogle upotpuniti toplinu vašeg doma uz odabir nekih motiva koje možete pronaći na našem sajtu ili u galeriji naših predloga za dnevni boravak.

Slike na platnu za spavaću sobu

Slika na platnu u spavaćoj sobi će istaći jedinstveni stil ove sobe. Savremeni život je pun različitih stresova, tako da je spavaća soba mesto gde se možete u potpunosti opustiti na kraju dana uz vaš odabir slike na platnu.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt