Slike na platnu umetnička dela 37

Tehnika: Reprodukcija slike na platnu cveće bele rade odštampana u digitalnoj tehnici

Slika na platnu cveće bele rade odštampana je u digitalnoj tehnici akrilnim bojama na kanvas platnu, a reprodukcija je umetničke slike radjena u tehnici ulje na platnu.

Slike na kanvas platnu odštampane u digitalnoj tehnici na kanvas platnu je primarna delatnost kojom se naša štamparija bavi. Reprodukcija umetničkih slika su samo neke od motiva koje se mogu odštampati na kanvas platnu. Slike na kanvas platnu se mogu odraditi iz vise delova u zavisnosti od vasih želja. Detaljnije o oblicima slike na platnu možete pogledati na stranici oblici slika na kanvas platnu. Štampa slike na platnu se izvodi u digitalnoj tehnici u visokoj rezoluciji. Boje koje se koriste za štampu slika na platnu su ekološke na vodenoj bazi. Platno koje se odštampa zateže se na blind ramu i tako se formira kompletna slika na platnu.

Naša štamparija vam može ponuditi i uslugu štampe slike na platnu i po vašem izboru, odnosno slike koje se ne nalaze na našem sajtu. Slike sa putovanja, fotografije vaših dragih osoba i ostale vama bitne slike (rodjendani,svadbe, krštenja…) mogu se naći na vašem zidu u obliku slike na kanvas platnu.

CENE SLIKA NA PLATNU

Proces štampe slike na platnu umetničkih dela

Nakon odabira slike za štampu na platnu, slika se prilagođava dimenzijama za štampu. Nakon toga uz pomoć plotera slika se u digitalnoj tehnici prenosi na kanvas-slikarsko platno. Kada se slika odštampa zateže se na blin ram, tako da je slika praktično presvučena preko rama. Kasni je može uramiti nekim ukrasnim ramom, ako za to imate potrebu.

Kao način izrade slika naša štamparija vam može ponuditi pored jednodelne slike na platnu i štampu slika iz više delova-višedelne slike, od koje svaka ima svoj ram i nezavisno se kači na zid.

Pored načina izrade slika na platnu u smislu oblika, možemo vam ponuditi i izradu slika u različitim dimenzijama ne zavisno od ponuđenih u tabeli. Pošaljite nam sliku i mićemo je prilagoditi za štampu slike na platnu.

Kako poručiti slike na platnu

Poručivanje slike na platnnu je potpuno jednostavan proces.

  • Odaberite sliku za štampu na platnu iz naše galerije ili nam pošaljite vašu
  • Odaberete efekte koje možda želite da dodate fotografiji pre štampe
  • Odredite dimenzije slike za štampu
  • Odaberite oblik, odnosno  dali želite sliku iz jednog ili više delova.

Slike po želji za štampu na platnu

Slike po želji za štampu na platnu podrazumeva štampu slike na platnu koje vi nama pošaljete, odnosno slike koje se ne nalaze na našem sajtu.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt