Slike na platnu mostovi

Štampa slika na platnu poznatih svetskih mostova

Štampa slika na platnu poznatih svetskih mostova iz više delova koje sačinjavaju jednu celinu, savršen je način da unesete moderan izgled vašeg prostora. Za vas smo u galeriji slike na platnu mostovi napravili veliki izbor slika mostova. Zašto mostovi na kanvas platnu? Razlog tome je što reke koje protiču ispd mostova daju neobičan odsjaj svetala mostova koji pruža nesvakidašnji prizor. U mogućnosti smo da vam ponudimo i štampu slika na platnu koje vi nama dostavite. Neke vaše zabeležene slike sa putovanja se mogu preneti na kanvas slikarskom platnu iz jednog ili više delova. Potrebno je samo da nam pošaljete sliku, odredite njene dimenzije i oblik slike. Detaljnije o oblicima slike na platnu možete pogledati na stranici oblik slike na platnu

Kako odabrati adekvatnu sliku mosta za štampu na kanvas platnu?

Odabir adekvatnih slika mostova za štampu na platnu nije toliko komplikovan, jer ih u našoj galeriji ima veliki izbor ponudjenih modela. Sve slike koje se nalaze na našem sajtu u potpunosti su prilagodjene slikama za štampu na platnu raznih dimenzija i oblika. Ali kako odabrati sliku koja nije iz naše galerije, a da u isto vreme zadovoljava izgled i kvalitet same slike za štampu na platnu? Potrebno je samo da nam pošaljete sliku u izvornom formatu, a za sve ostale stvari će se pobrinuti naši dizajneri.

Način poručivanja slika na platnu?

Poručivanje slike mostova na platnu je veoma jednostavan proces. Odaberete sliku mosta iz naše galerije slika za štampu na platnu, zatim model – oblik slike, koji možete pogledati na stranici oblici slika i pošaljete nam sve te detalje. Kao što smo već pomenuli slike koje se ne nalaze na našem sajtu su predefinisane za izradu slike na kanvas platnu. Nakon izrade slike, kontaktiramo vas i dogovaramo se oko preuzimanja ili slanja preko kurirskih službi. Bitna stvar da napomenemo ako šaljete sliku preko mail-a, obavezno ostavite i kontakt telefon!

Način izrade i štampe slike na platnu?

Proces pravljenja slike na platnu je dosta jednostavan. Slika koja se izabere za štampu, digitalnom štampom se prenosi na kanvas platno. Kada se slika odštampa zateže se na unapred napravljen blind ram. U odnosu na veličinu slike bira se i debljina rama, što je slika veća i debljina rama se uvećava.

Cena slike na platnu

Cene štampe slike na platnu odredjuju se po dimenziji, količine i obliku slike. Što se motiva tiče cene se ne menjaju, bez obzira da li je poruičujete iz naše galerije ili šaljete vašu sliku. Detaljnije o ceni slika na platnu možete pogledati na stanici cene slika na platnu.

Ostali motivi za štampu slike na platnu

Pored slika mostovi u ponudi se nalaze još jako veliki izbor ostalih motiva za štampu slika na kanvas platnu. Izrada apstraktnih slika na platnuštampa slika na platnu sa motivima prirode, štampa slika na platnu mostovi, izrada 3d slika na platnu, štampa slika na platnu portreti, štampa slike na platnu sa dečijim motivima, štampa slika na platnu gradovi, izrada slika na platnu sa životinjama, štampa n aplatnu svemir, izrada slika na platnu ikone, štampa sportskih slika na platnu, muzičke slike na platnu, štampa slike na platnu Beograd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt